Informatiemarkt

Rond BIM is een bloeiende markt ontstaan van leveranciers van bijvoorbeeld software en adviesdiensten. Wilt u kennis maken met deze bedrijven en hun producten en diensten? Op de informatiemarkt tijdens de BIM praktijkdag 2018 legden de volgende exposanten uit wat zij voor u kunnen betekenen.

Van Meijel
VanMeijel is dé specialist op het gebied van digitaal bouwen. Met deze BIM oplossing kunt u o.b.v. een 3D model integraal calculeren, plannen, inkopen en het budget bewaken tijdens de uitvoering van een project. Een echte BIM oplossing voor bouwers dus!
Meer informatie »

Construsoft
Construsoft is koploper in de markt voor BIM met softwareoplossingen uit het Trimble-portfolio. Met Tekla Structures, Vico Office, SketchUp en Trimble Connect maken onze klanten het verschil met hun concurrenten.
Meer informatie »

Kubus
KUBUS is exclusief distributeur van ARCHICAD en Solibri Inc. in de Benelux. Als promotor van open standaarden ontwikkelt KUBUS de producten BIMcollab® en KUBUS Spexx. Zij leveren producten en diensten aan meer dan 15.000 gebruikers in de bouwsector.
Meer informatie »

Ibis
Ibis is ruim 30 jaar een vooraanstaand leverancier van bouwkostensoftware in de GWW en de B&U sector. Met BIM-meetstaten, bimsync en IBIS4BIM levert Ibis oplossingen voor het begroten, beheren en viewen van bouwprojecten.
Meer informatie »

BIM Loket
Het BIM Loket is het centrale informatie- en regiepunt rond open BIM-standaarden in Nederland. Hier kunnen BIM-gebruikers (opdrachtgevers, ontwerpers, uitvoerders, leveranciers) terecht voor praktische kennis en ondersteuning rond open BIM-standaarden. Het BIM Loket stimuleert het gebruik van BIM in de Nederlandse bouwsector en zorgt voor een goede aansluiting, zowel nationaal als internationaal.
Meer informatie »

PRO4ALL
Pro4all digitaliseert al meer dan 17 jaar de bouwsector met innovatieve oplossingen. Deze oplossingen maken uw informatie toegankelijk en bruikbaar. Dit bespaart u tijd en (faal)kosten.
Meer informatie »

Bricsys
Met BricsCAD BIM biedt Bricsys volwaardige BIM ontwerp software in een vertrouwde dwg gebruikersomgeving met IFC import en export. Gunstig geprijsd en tegen vriendelijke licentievoorwaarden.
Bricsys 24/7 (het voormalige Chapoo) is ons cloud platform voor het delen, annoteren en samenwerken in (BIM) projecten.
Meer informatie »

Clearbox
Clearbox biedt bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen, realiseren en beheren van bouwwerken oplossingen om juiste informatie te leveren, op het juiste moment, in het juiste formaat en aan de juiste mensen. Onze oplossingen worden veilig aangeboden uit uw private- of public ‘cloud’ en op basis van een abonnementsmodel afgenomen. Hierdoor zijn geen aanvullende investeringen nodig in IT kennis, hard- of software.
Meer informatie »

Gottlieb Nestle GmbH
Gottlieb Nestle GmbH fabriceert ruim 60 jaren bouwstatieven, meetwielen, benodigdheden en apparatuur. Vertegenwoordigt o.a . GeoMax (Hexacon-groep). Alles voor meten met precisie in de woon-, bouw- en infra-sector.
Meer informatie »

 

FNV Bouwen en Wonen
De FNV is een vakorganisatie die in alle sectoren belangen van werknemers behartigt.
In de bouwsector is FNV Bouwen en Wonen actief.
Meer informatie »

Tata Steel
Tata Steel, een van de grootste staalproducenten in Europa, heeft een baanbrekende tool voor BIM- en productgegevens voor al haar Europese merkproducten voor de bouw ontwikkeld om architecten, voorschrijvers, ingenieurs en facility managers te ondersteunen.
Meer informatie »

BSI
BSI is grondlegger van ISO normen en verzorgt onafhankelijke audits en certificering van managementsystemen en keurmerken. BSI ondersteunt de bouwsector door het toepassen van normen en het leveren van certificeringsoplossingen en trainingen voor BIM, IoT en Smart Cities.
Meer informatie »

Neanex
Neanex levert collaboratie software voor alle AECO professionelen om projectinformatie, communicatie en workflow management te verbeteren doorheen de hele projectcyclus. Hierdoor wordt zero-email en first-time-right projecten mogelijk gemaakt en worden (faal)kosten gereduceerd.al.
Meer informatie »

Synchro4D.NL
De projectmanagement software Synchro4D.NL gebruikt alle 3D/BIM voor de planning van het bouwproces. Optimaliseer en coördineer de bouwplaats online vanuit kantoor met mobile apps voor iPad en Hololens.
Meer informatie »

BisQQ
BisQQ is het BIM & Data Analytics bureau voor de bouw- en installatiebranche. Wij laten je data leven waardoor jij controle krijgt over je organisatie.
Meer informatie >>