Informatiemarkt

Wilt u online kennis maken met deze bedrijven en hun producten en diensten? Op de informatiemarkt tijdens de BIM praktijkdag 2021 heeft u contact met de volgende exposanten.

BIM Loket

Het BIM Loket is het ‘clubhuis’ rond digitalisering in de bouw. We dagen iedereen in de bouw en vastgoed, infra en ruimtelijke omgeving (geo) uit samen te werken aan digitalisering, op basis van een open informatiespeelveld. We verbinden partijen en stimuleren uitwisseling van kennis en ervaringen. Zo dragen we bij aan de cultuurverandering die nodig is voor brede adoptie van digitalisering.

Meer informatie »


BSI

Als grondlegger van de ISO norm beoordeelt BSI het managementsysteem van organisaties en ondersteunt hiermee de continue verbetering van bedrijfsprocessen. De experts van BSI hebben hun ervaring opgedaan in organisaties uit diverse sectoren en worden continu getraind om beter te blijven presteren. Specifiek voor de bouwsector biedt BSI een breed scala aan diensten waaronder BIM certificering en training op basis van de ISO 19650 norm.

Meer informatie »


Cadvisual

Experts in virtueel bouwen en beheren met 3D-4D-5D-6D oplossingen voor de digitaal gebouwde wereld.

Meer informatie »