Informatiemarkt

Rond BIM is een bloeiende markt ontstaan van leveranciers van bijvoorbeeld software en adviesdiensten. Wilt u kennis maken met deze bedrijven en hun producten en diensten? Op de informatiemarkt leggen verschillende exposanten uit wat zij voor u kunnen betekenen.

Van Meijel
VanMeijel is dé specialist op het gebied van digitaal bouwen. Met onze BIM oplossing kun je o.b.v. een 3D model integraal calculeren, plannen, inkopen en het budget bewaken tijdens de uitvoering van je project. Een echte BIM oplossing voor bouwers dus!
Meer informatie »

Construsoft
Construsoft is koploper in de markt voor BIM met softwareoplossingen uit het Trimble-portfolio. Met Tekla Structures, Vico Office, SketchUp en Trimble Connect maken onze klanten het verschil met hun concurrenten.
Meer informatie »

Kubus
KUBUS is exclusief distributeur van ARCHICAD en Solibri Inc. in de Benelux. Als promotor van open standaarden ontwikkelt KUBUS de producten BIMcollab® en KUBUS Spexx. We leveren producten en diensten aan meer dan 15.00 gebruikers in de bouwsector.
Meer informatie »

Ibis
Ibis is ruim 30 jaar een vooraanstaand leverancier van bouwkostensoftware in de GWW en de B&U sector. Met BIM-meetstaten, bimsync en IBIS4BIM levert Ibis oplossingen voor het begroten, beheren en viewen van bouwprojecten.
Meer informatie »

BIM Loket
Het BIM Loket is het centrale informatie- en regiepunt rond open BIM-standaarden in Nederland. Hier kunnen BIM-gebruikers (opdrachtgevers, ontwerpers, uitvoerders, leveranciers) terecht voor praktische kennis en ondersteuning rond open BIM-standaarden. Het BIM Loket stimuleert het gebruik van BIM in de Nederlandse bouwsector en zorgt voor een goede aansluiting, zowel nationaal als internationaal.
Meer informatie »

PRO4ALL
Pro4all digitaliseert al meer dan 17 jaar de bouwsector met innovatieve oplossingen. Onze oplossingen maken uw informatie toegankelijk en bruikbaar. Dit bespaart u tijd en (faal)kosten.
Meer informatie »

Bricsys
Met BricsCAD BIM biedt Bricsys volwaardige BIM ontwerp software in een vertrouwde dwg gebruikersomgeving met IFC import en export. Gunstig geprijsd en tegen vriendelijke licentievoorwaarden.
Bricsys 24/7 (het voormalige Chapoo) is ons cloud platform voor het delen, annoteren en samenwerken in (BIM) projecten.
Meer informatie »

Clearbox
Clearbox biedt bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen, realiseren en beheren van bouwwerken oplossingen om juiste informatie te leveren, op het juiste moment, in het juiste formaat en aan de juiste mensen. Onze oplossingen worden veilig aangeboden uit uw private- of public ‘cloud’ en op basis van een abonnementsmodel afgenomen. Hierdoor zijn geen aanvullende investeringen nodig in IT kennis, hard- of software.
Meer informatie »