Informatiemarkt

Rond BIM is een bloeiende markt ontstaan van leveranciers van bijvoorbeeld software en adviesdiensten. Wilt u kennis maken met deze bedrijven en hun producten en diensten? Op de informatiemarkt leggen verschillende exposanten uit wat zij voor u kunnen betekenen.

clearbox
Clearbox
Clearbox biedt bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen, realiseren en beheren van bouwwerken oplossingen om juiste informatie te leveren, op het juiste moment, in het juiste formaat en aan de juiste mensen. Onze oplossingen worden veilig aangeboden uit uw private- of public ‘cloud’ en op basis van een abonnementsmodel afgenomen. Hierdoor zijn geen aanvullende investeringen nodig in IT kennis, hard- of software.
Meer informatie »

 

vanmeijel
Van Meijel
VanMeijel is dé specialist op het gebied van bouwautomatisering. Met onze BIM module in Metacom kun je o.b.v. een 3D model integraal calculeren, plannen, inkopen en het budget bewaken. Een echte BIM oplossing voor bouwers dus!
Meer informatie »

 

Construsoft
Construsoft
Construsoft is koploper in de markt voor BIM met softwareoplossingen uit het Trimble-portfolio. Met Tekla Structures, Vico Office, SketchUp en Trimble Connect maken onze klanten het verschil met hun concurrenten.
Meer informatie »

 

arkey

 

kubus
Kubus
KUBUS is exclusief distributeur van ARCHICAD en Solibri Inc. in de Benelux. Als promotor van open standaarden ontwikkelt KUBUS de producten BIMcollab® en KUBUS Spexx. We leveren producten en diensten aan meer dan 15.00 gebruikers in de bouwsector.
Meer informatie »

 

ibis
Ibis
Ibis is ruim 30 jaar een vooraanstaand leverancier van bouwkostensoftware in de GWW en de B&U sector. Met BIM-meetstaten, bimsync en IBIS4BIM levert Ibis oplossingen voor het begroten, beheren en viewen van bouwprojecten.
Meer informatie »

 

BIM Loket
BIM Loket
Het BIM Loket is het centrale informatie- en regiepunt rond open BIM-standaarden in Nederland. Hier kunnen BIM-gebruikers (opdrachtgevers, ontwerpers, uitvoerders, leveranciers) terecht voor praktische kennis en ondersteuning rond open BIM-standaarden. Het BIM Loket stimuleert het gebruik van BIM in de Nederlandse bouwsector en zorgt voor een goede aansluiting, zowel nationaal als internationaal.
Meer informatie »

 

Jordahl h-bau
Jordahl H-bau heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten op het gebied van BIM. We hebben inmiddels ons proces en product volledig afgestemd op het “BIMMEN”.
De onderdelen die gemodelleerd worden in Revit gaan vanuit het BIM model rechtstreeks onze fabriek in, waardoor we efficiënt en zonder faalkosten kunnen produceren.
We hebben intelligente plug-ins ontwikkeld in Revit om uw constructieve gevelverankeringen slimmer, beter en efficiënter te kunnen ontwerpen.
Geen overdimensionering omdat we ons proces hebben omgeturnd naar maatwerkoplossingen. Dus geen materiaalverspilling waardoor we lichtere en economisch interessantere producten aanbieden die passen bij een Lean-werkwijze en een duurzaam gebouw.
Door de automatisering en de ontwikkelingen op het gebied van BIM zijn we beter in staat om u in een vroeg stadium van een gebouwontwerp te adviseren en te ondersteunen om vervolgens als partners een succesvol project te kunnen opleveren.
Nieuwsgierig hoe wij dit doen? Kom kijken bij onze stand!
Meer informatie »

 

Saval
Sinds 1925 is Saval innovatief op het gebied van brandbeveiliging. Onze plug-in voor Revit® automatiseert de brandveiligheidsanalyse door het aantal en de locatie van de brand slanghaspels, brandblussers en brandcompartimenten in het gebouwmodel te visualiseren en te analyseren.

 

PRO4ALL
Door informatie toegankelijk en bruikbaar te maken, zorgen wij voor betrouwbare communicatie en snelle samenwerking tijdens het gehele bouwproces. Naast onze producten docstream en snagstream ontwikkelen we momenteel BIMstream om ook BIM toegankelijker te maken.
Meer informatie »